informatie over klikgebit of implantalogie

Klikgebit / Implantologie

Tandprothetische praktijk Van den Berg werkt nauw samen met het NKOI (Nederlandse Kliniek voor Orale Implantologie). Een organisatie van ervaren implantologen die betaalbare hoogwaardige implantologische zorg leveren in al onze praktijken. Om implantologie laagdrempelig voor u te maken kunt u op elke vestiging terecht voor zowel uw klikgebit als uw implantaten. In ons handelen staat de zorg voor u centraal. Dit betekent dat we uitsluitend werken met zeer ervaren implantologen. U bent bij ons in veilige handen.

Wij willen graag samen met het NKOI implantologie toegankelijk maken voor een brede groep patiƫnten. Dit doen we enerzijds door u te behandelen in een van onze vestigingen en anderzijds door heldere all in prijzen te hanteren. Bij ons weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Veel mensen onderkennen de voordelen van implantaten, maar zien erg op tegen de behandeling. Terwijl de behandeling in de praktijk best meevalt. Zeker als u daarvoor gewoon bij ons terecht kunt en niet naar derden hoeft te gaan. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken om uw mogelijkheden te bespreken.